Har du angst – eller har angsten dig?

En ud af fire danskere føler sig angst, nervøs eller har uro i kroppen.

Forestil dig, at du føler ingen begrænsninger i hverdagen, og elsker at prøve nye ting og udfordre dig selv…

Kun i drømme! I virkelighedens verden døjer du med angst.

En angst, der hæmmer dig i dit liv, tager styring over din krop og dine tanker på en meget ubehagelig måde og forhindrer dig i alt for meget. Vidste du, at hver 5. dansker bliver ramt af denne lidelse!? Du har brug for at slippe eller styre din angst. 

– Det kan jeg hjælpe dig med!

Slip din angst

Der er altid en årsag til at du har fået angsten og ved hypnoseterapi guider jeg dig, så du finder årsagen. Når du kender årsagen, får du en bedre forståelse for dine angstfølelser.

Du bliver derved i stand til helt at slippe din angst, og du bliver fri for angstsymptomerne og i stand til at leve dit liv igen uden de begrænsninger som du tidligere har følt.

 

Angst

Fra naturens side er vi udstyret med et meget fintfølende og kompliceret system, som regulerer vores angstberedskab, eller alarmberedskab. Selvom det måske lyder helt hen i vejret, når du lider af angst, så er det er faktisk livsnødvendigt for os at kunne føle sådan, da det beskytter os fra at komme i overhængende livsfare.

Det er for eksempel alarmberedskabet, der gør, at du er i stand til at reagere hurtigt, hvis der løber et dyr ud foran dig, når du kører bil. Det er også alarmberedskabet, som gør, at du kan præstere mere, end du troede var muligt. Men har du et forhøjet angstberedskab, styrer angsten pludselig dit liv og ikke omvendt.

Hver femte dansker bliver ramt af denne lidelse og det kan være særdeles svært at leve med dette. Sommetider sætter angsten så store begrænsninger for dig, at du ikke er i stand til at leve dit liv fuldt ud.

Symptomer på angst

Der findes mange angstsymptomer og de kan variere afhængig af din dagsform, hvilke situationer du befinder dig i, tidspunkt på dagen osv.

Jeg har herunder listet nogle af de mest gængse symptomer op. Du kan opleve en eller flere af disse symptomer og også have andre:

Hjertebanken, svedige hænder, høj puls, tør i munden, man ryster, tankemylder, svimmelhed, koncentrationsbesvær, svært ved at sove.

Tilfredse kunder

Det var spændende at allerede efter første session at kunne mærke en forandring.

Anonym

Nordjylland

Alt den angst, som længe havde været inde i mig, er helt væk nu!

Line

Aalborg

Et tryg og varmt sted, og et sted hvor man bliver taget alvorligt.

Helle Christiansen

Sindal

Sådan foregår det

Efter du har booket en tid hos os, vil du modtage en samtykke erklæring på mail, som du skal godkende. Vi er godkendt af datatilsynet, til at opbevare personfølsomme oplysninger. Alt det du fortæller din terapeut, bliver mellem dig og din terapeut.

Samtale

Samtalen er en vigtig del. Det er her vi skaber rammerne for, de resultater du ønsker dig, så du kan føle dig tryg.

Behandling

I vores behandlinger bruger vi hypnose. Ved brug af hypnotiske teknikker og NLP teknikker, kan vi skabe holdbare resultater.

Opfølgning

Vi tilbyder opfølgende samtale,  efter endt behandling. Det sikre dig og os at du har opnået det ønskede resultat.

Din angst ekspert

Du er ikke kun én i rækken!

Når du vælger at få hjælp hos mig er du i centrum og jeg tager udgangspunkt i den angst  der giver dig udfordringerne.

Hvor mange session skal der til?

Det er meget individuelt. Oftes vil fire til fem sessioner være nok.

Er det socialangst kan det være svært at komme ud! den skal ikke forhindre dig, sessionerne kan også klares over eksempelvis Zoom.