Claus Madsen

Professionel Coach og Hypnoterapeut
 

Hvis det du gør ikke virker – så prøv noget andet!                 

Tilfældigheden

Da jeg i december 2015 hårdt presset, efter som Anja var sygemeldt med stress og jeg selv netop havde startet en ny køreskole, passede et fuldtidsarbejde og så lige skulle passe hus, hund og fire børn. Sammen med Anja opsøgte jeg en hypnoterapeut – Jeg luftede mine frustrationer og fik nævnt noget med at jeg gerne ville skifte branche og at jeg gerne ville være coach. Tag en NLP coaching uddannelse, anbefalede hun mig og jeg gik i gang.

Her gik det op for mig at jeg faktisk havde coachet gennem flere år, den måde jeg havde undervist mine elever på i skolevognen var 85% coaching og nu gik op for mig at jeg havde mere 30000 timers erfaring med coaching.

Den store uddannelse

Jeg har udover min voksen underviser uddannelse der indeholder psykologi også taget en NLP coaching uddannelse, indenfor business, mindfulness. I 2015 blev jeg uddannet Hypnoterapeut. Disse uddannelser gør at jeg er blevet mere interesseret i den alternative behandler verden og jeg kan også skrive Reiki master healer på visit kortet. Den største uddannelse af den alle er dog uddannelsen som far til fire.

 

Nogle ting sker bare automatisk

– det er skæbnen, og uden nedtur ingen optur!

Tilbage i 1992 samme år som Danmark mod alle odds vandt EM i fodbold, gik jeg ud af 10. Klasse. dengang skulle vi skrive hvad vi lavede om 10 år og jeg skrev at jeg arbejde med computere. Det må jeg nok sande at ikke kom til at holde stik, udover på almindelig brugerniveau.

At jeg kun tre år senere havde fået en uddannelse som boghandler, havde jeg ikke set komme. Jeg havde hellere ikke 1992 forstillet mig at jeg i 2001 skulle være kørelærer og at jeg skulle arbejde i køreskolebranchen i 16 år. At jeg i 2011 videre uddannede mig til voksen underviser, var en naturlig del af den udvikling jeg havde gang i.

Kørekortet

Fra coaching til hypnoterapeut, det var ikke det største spring i min karriere hele verden, det var derimod det bedste spring. Nu føler jeg at jeg har fundet et arbejde, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for mange mennesker. At arbejde med det der giver mig energi, som samtidigt kan hjælpe andre det er fantastisk. Gennem mange år har jeg ”givet” kørekort til personbil, nu giver jeg ”kørekort” til livet for rigtig mange.

Skal jeg hjælpe dig?