Hypnoseterapi

 konsentration, fokusering og afslapning på én gang!

Hypnoseterapi er hyper-effektivt

Hypnoseterapi er terapi / behandling med hypnose. Det er en meget blid og behagelig form for behandling, der åbner for de indsigter og ressourser, du har indeni. Det er en udvidet form for coaching, da jeg med hypnoseteknikkerne både har samtaler med dig, coacher dig og derudover guider dig under hypnose. Det gør, at du hurtigere får et godt udbytte af din terapi eller behandling, fordi hypnosen gør det relativt nemt at finde ind til kernen.

Hypnosen afdækker årsager. Jeg arbejder med, hvad der førte dig ind på den vej, der nu opleves hæmmende for dig. Jeg har fokus på dybden, så du kan få ukrudtets rod med op. Jeg behandler ikke bare symptomerne for din angst, stress, depression, lave selvværd, OCD, ADHD, mani, afhængighed eller hvad end, netop dine udfordringer består af. Hypnosen giver dig en forståelse for din udfordring, en accept af den måde, dit sind har reageret på og dermed rig mulighed for at opnå de forandringer, du måtte ønske dig – varige forandringer, der batter på sin livsglædekonto.

Mange oplever hypnose som en spændende metode – super effektiv men samtidigt dejligt afslappende. Og nye indsigter virker jo i sig selv inspirerende og personligt udviklende.

Livssamtaler – burde være en menneskeret!

Hos mig kan du tale om ALT. Jeg har en professionel tilgang til at føre givende, afklarende og konstruktive samtaler med dig. Jeg stiller også gerne den form for nærgående spørgsmål, der kan give dig gode indsigter i dig selv og dit liv, give dig indre ro og få dig videre.

Er noget kørt i hårdknude for dig? Er der noget, du ikke forstår / accepterer ved dig selv? Vil du gerne finde nye veje? Har du svært ved at finde meningen med det hele? Er du træt af kaos? Eller er der pludselig sket noget, du har svært ved at forholde dig til?

Metodemæssigt så trækker jeg på alt, hvad jeg har lært, og hvad min lange erfaring, menneskekundskab og aktive indlevelse kan tilføre samtalen. Det er ikke altid, at venner og familie er de optimale at snakke med – de er måske for tæt på dig og har for mange fordomme om, hvordan du er. Det har jeg ikke…