Et tryg og varmt sted, og et sted hvor man bliver taget alvorligt.

Helle Christiansen, Sindal

Et tryg og varmt sted, og et sted hvor man bliver taget alvorligt.

Jeg led af angst. Min angst kom til udtryk ved at jeg ikke kunne kører bil alene.Det begyndte så småt med i 2007, da jeg kom ud for en arbejdsulykke, men blev værst i 2015 der kørt jeg næsten ikke mere. I dag kan jeg kører til nabo byen der ligger 10 km væk. HURRA…

Første gang jeg var ved Claus, hos Causam Hypnoseterapi, snakke vi om min situation. Vi fik lave en plan med 5 gang hypnoseterapi, var min første tanke at det ikke var nok behandlinger…

Men for hver gang jeg havde været til samtale med Claus, blev jeg mere og mere sikker i min bevidst om at det virker.

Min krop kunne begynde at slappe af og sove uden afbrydelser efter så mange år med spændinger. Min hverdag blev også letter og jeg kunne sige fra og til i mit tempo i stedet for andres tempo…

Jeg kan mærke tydelige forbedringer efter de 5 behandleringer, jeg har fået. Jeg bruger de redskaber jeg har fået hver dag. Fokus, nærvær, varme er tre ord der bliver brugt meget, efter mit besøg hos Causam Hypnoseterapi. Det giver ro til at komme videre i hverdagen.

Det der har været godt for mig med hypnoseterapi. At jeg har fået min uro og rastløsehed ud af kroppen. Og kan fokusere på mig selv og mine omgivelser. Jeg er blevet det menneske som jeg var inden angsten tog fat i mig og ødelagde min hver dag og nat.

Det eneste jeg ville ønske var, at der var mere oplysning om hypnoseterapi, for jeg tror at det kunne hjælpe mange flere mennesker med der f.eks. Angst.

Jeg anbefale Causam Hypnoseterapi til andre, men folk tror det er noget fidus, hvis man sige det til dem. Jeg vil selv tage af sted igen når/ hvis jeg begynder at føle at der bliver kaos i mit live igen.

Helle Christiansen, Sindal

 

Prof og flot behandling – er super glad og imponeret. Det er helt fantastisk at blive røgfri. Efter kun én enkelt session! Og jeg savner ikke cigaretterne

Betina Christensen, Ranum

I mange år havde jeg været bange for at kører over broer, selv små broer! Jeg var meget spændt på om det kunne hjælpe. Jeg ville så gerne gøre noget ved mit problem. Det var spændende at allerede efter første session at kunne mærke en forandring. I dag kan jeg køre over broer, som jeg tidligere kørte uden om.

Anonym

Kan det virkelig virke? Det kan det! Det var over al forventning. Efter kun et besøg havde jeg slet igen lyst til en cigaret. Jeg har heller ikke lyst til cigaretter i stressede tider. Som ”bonus” har jeg fået meget bedre velvære. Mere overskud til at takle stress.

Marianne Abrahamsen, Aalestrup

Jeg havde ingen store forventninger, da jeg har forsøgt mange ting, for at slippe af med min allergi, uden store ændringer. Jeg blev positivt overrasket. Der var hyggelige omgivelser og stemningen var afslappet. Det er virkelig venlige mennesker man møder, som også selv er åbne. Jeg er stadig imponeret over et besøg, at der rent faktisk skete noget! Med min allergi.

Nanna Kristensen, Aalestrup

Jeg er super glad for, at jeg valgte at prøve hypnoseterapi.

Johanne Glerup

Min oplevelse med hypnoseterapi har været utrolig positiv og lærerig.

Jeg har fået “gravet” frem til noget i hypnosen, som jeg førhen har haft svært ved at sætte ord på. Udover forløbet hos Causam, har jeg fået nogle redskaber med mig videre, som hjælper mig meget i hverdagen

– særlig selvhypnose og vejrtræknings øvelser før jeg skal sove hjælper mig med at finde ro, så jeg bedre kan falde i søvn.  

Jeg er super glad for, at jeg valgte at prøve hypnoseterapi. Det var en smule grænseoverskridende i starten, men jeg følte mig rigtig tryg og tilpas! Tak for helt vild god behandling og tak for de redskaber, som jeg har fået med i rygsækken, der forhåbentlig vil blive ved med at hjælpe mig fremadrettet!

Johanne Glerup

Jeg har fået kontrollen tilbage, og fået en balance mellem arbejde og familie.

Mette Rothmann

Via hypnoseforløb hos Claus har jeg fået et mere afbalanceret forhold til sukker. Jeg kan nyde sukker i begrænsede mængder, når jeg selv har lyst til det og jeg er ikke længere en slave af sukkerskålen. Jeg har fået kontrollen tilbage, og ser ikke sukker som en nødvendig stimulans i dagligdagen.

Claus har også via sin coaching suppleret med hypnose givet mig nogle fantastiske redskaber til at klare pressede situationer på arbejdet. Han har fået mig til at fokusere på, hvad jeg vil og hvordan jeg skaber glæde i mit arbejdsliv og ikke mindst får en balance mellem arbejde og familie. Jeg bruger Claus’ teknikker i dagligdagen og får styrke ved at vende blikket indad og huske på mine successer og ikke mindst prioriteter.

 Mette Rothmann

 Jeg har overskud til mine børn og kæreste, og det har jeg fordi, jeg har overskud til mig selv.

Camilla M.

Jeg har kun positive ting at sige om det hypnose forløb jeg har været i.

Det har virkelig sat skub i en igangværende proces. Nu står jeg op om morgen med positive tanker og med lyst til mødedagen. Jeg har overskud til mine børn og kæreste, og det har jeg fordi, jeg har overskud til mig selv. Jeg har omsorg for mig selv nu. 

Hverdagen er blevet mere positiv og lys. Jeg kan overskue konflikter, jeg kan i højere grad holde styr på mine følelser, så de ikke stikker af. Før i tiden blev en myg til en elefant “in no time”, jeg er mere spontan nu og har ikke behov for at planlægge og kontrollere laaangt ud i fremtiden.

Det er så skønt og befriende, at lade skulderne falde ned og bare tage tingene som de kommer, en ting af gangen. Min søde veninde siger ofte til mig; “ro på”… og det er der kommet.

Jeg bruger selvhypnose, helst hverdag. Det at jeg fortæller mig selv hver dag, at jeg er elsket, at jeg god som jeg er, at jeg kan tilgive, både mig selv og andre, at jeg kan forandre og at jeg selv bestemmer/kontrollere mine tanker og hvad jeg vil, giver mig styrke, selvværd og tro. 

Jeg kalder det magi… Alle burde gøre det. Det tager kun 25 min., kortere tid end et afsnit af en serie på Netflix. Jeg er fan. De bøger jeg har fået anbefalet, er lige i øjet, man vokser indeni af at læse dem. Jeg er ikke færdig med hypnose.

Camilla M.

Jeg er blevet mere glad og fået troen på mig selv igen.

Betina Palm

Jeg har været i et forløb hos Claus. Det har jeg været rigtig glad for. Jeg har fået mere overskud og ser mere positivt på tingende, er blevet mere glad og fået troen på mig selv igen. Jeg kan varmt anbefale Claus.

Betina Palm

Min allergi for kat er fuldstændig væk

Ann-Charlotte Dalgas

Anja er fremrangende – min allergi for kat er fuldstændig væk. Testede det med det samme: Da jeg kørte fra Causam Hypnoseterapi, tog jeg direkte hjem til en veninde. Jeg sagde nej-tak til allergipillen, snuste rigtig godt ind flere gange, satte mig tilrette i sofaens bedste hjørne ovenpå kattetæppet… ingenting skete!

Ann-Charlotte Dalgas