Er du klar?

Stop nu!

 90%  stopper efter én session hos Causam Hypnoseterapi

Jeg vil stoppe nu!

Forestil dig, hvordan din kondi bliver bedre, at lugten af røg forsvinder, og alting smager bedre.
– det er muligt!

-med et rygestop hos os stopper 90% efter én session.

Rygestop med hypnose har 90% succes hos Causam Hypnoseterapi. At blive røgfri med hypnose er nok én af de letteste, og sikreste genveje til et rygestop. Rygning er vane dannede, og du vil derfor oftest skulle bruge mellem 21 og 28 dage på at bryde denne vane. I op til 28 dage må du ikke på noget tidspunkt, vende tilbage til din dårlige vane, eller blot tænke på rygning – gør du det skal du starte forfra. I hypnose kan du bryde denne vane med det samme.

Der er flere fordele ved et rygestop med hypnose.

Hos os bliver du IKKE-RYGER og ikke EX-Ryger. Dvs. at du vil tænke og reagere som en der aldrig har røget før. Det vil ikke være nødvendigt for dig at erstatte rygning med noget andet, da din underbevidsthed har ”fortalt” din krop, at den skal reagere som en person, som aldrig har røget.

Vægten

Du vil ikke skulle erstatte cigaretterne med noget andet! Du vil derfor heller ikke tage ekstra kilo på, som mange frygter. Flere oplever faktisk, at de taber sig. Dette skyldes at deres kondi bliver bedre og de derfor får mere motion!

Årsagen til at kondien og helbredet bliver bedre efter et rygestop, er at når du ryger, så ”bedøver” du kroppen! Nøjagtig på samme måde som biavleren puster røg på bierne, for at få dem til at slappe af inden bistadet tømmes for honning. Der er derfor mange, som føler en afslapning ved en cigaret, eller føler at man slapper af! Så i den tid du har røget har din krop været ”bedøvet” og den har derfor ikke kunnet yde sit bedste.

Succes

Hos os får du en teknik til at kunne opleve samme følelse af afslapning, som efter du har røget en cigaret. Derfor er 90% af vores klienter røgfri efter blot én session. Enkelte har brug for en ekstra session, hvis de har oplevet noget ekstra ordinært lige efter deres rygestop.

Med et rygestop hos Causam Hypnoseterapi stopper 90% efter én session.

Ring og få mere at vide om rygestop. Er I flere på samme virksomhed eller en gruppe, der ønsker at stoppe med at ryge, så laver vi gerne et til tilbud til jer eller kommer ud til jer og holder et fordrag.

Tilfredse kunder

Prof og flot behandling – er super glad og imponeret. Det er helt fantastisk at blive røgfri. Efter kun én enkelt session! Og jeg savner ikke cigaretterne.

Betina Christensen

Ranum

Kan det virkelig virke? Det kan det! Det var over al forventning. Efter kun et besøg havde jeg slet igen lyst til en cigaret. Jeg har heller ikke lyst til cigaretter i stressede tider. Som ”bonus” har jeg fået meget bedre velvære. Mere overskud til at takle stress.

Marianne Abrahamsen

Aalestrup

Et tryg og varmt sted, og et sted hvor man bliver taget alvorligt.

Helle Christiansen

Sindal

Sådan foregår det

Efter du har booket en tid hos os, vil du modtage en samtykke erklæring på mail, som du skal godkende. Vi er godkendt af datatilsynet, til at opbevare personfølsomme oplysninger. Alt det du fortæller din terapeut, bliver mellem dig og din terapeut.

Samtale

Samtalen er en vigtig del. Det er her vi skaber rammerne for, de resultater du ønsker dig, så du kan føle dig tryg.  

Behandling

I vores behandlinger bruger vi hypnose. Ved brug af hypnotiske teknikker og NLP teknikker, kan vi skabe holdbare resultater.

Opfølgning

Vi tilbyder opfølgende samtale,  efter endt behandling. Det sikre dig og os at du har opnået det ønskede resultat.  

Vent ikke – kontakt os allerede i dag

Uanset om du har uddybende spørgsmål, behov for en samtale eller ønsker at booke tid til at få afhjulpet et problem eller en udfordring , så står vi klar til at hjælpe dig.