Hvorfor stress, hvad handler der om.
Stress
Stress betegnes efterhånden som en folkesygdom. Måske du kender det – alting skal gå så stærkt. Vi skal nå det hele på den halve tid, og det giver bekymringer og følelsen af at være utilstrækkelig. Tanker drøner rundt i hovedet, du føler dig anspændt og er fuld af spændinger i kroppen. Dit hjerte slår hurtigere, du bliver lettere irriteret over småting, du har svært ved at overskue tingene, svært ved at sove, osv. Du er stresset.
Stress og tidspres
Når du føler dig stresset og presset, spiller tiden ofte ind. Du skal pludselig nå en masse på kort tid. Du føler måske en utilstrækkelighed, og gør derfor endnu mere for at føle at du gør det godt. Dette gør at du bliver endnu mere tidspresset og du er fanget i en cirkel.
Er du overbelastet og går med denne følelse i en lang periode, begynder symptomerne at melde sig.
Stress symptomer kan for eksempel være:
- konstant hovedpine
- mavesmerter
- koncentrationsbesvær
- træthed
- søvnløshed
- angst
- depression
Stress behandling med hypnoseterapi.
Når du har fået konstateret stress, eller føler at du er på vej dertil, så er det vigtigt, at du tager en pause og finder ÅRSAGEN hertil. Med hypnoseterapi bliver du guidet til at finde frem til årsagen hertil. I din underbevidsthed ligger alt du har lært godt gemt for at passe på dig selv. Nogle gange viser det sig bare, at den arbejder imod dig. I hypnosetilstanden kan du gå ind og ændre det, du har brug for at ændre, for at du ikke falder tilbage.
Når du har fundet ind til årsagen, vil det give dig en forståelse af at det kunne gå så vidt. Dermed kan du fremover handle anderledes end du hidtil har gjort. Du lærer hvordan, du nu skal lytte til din krop og dermed passe på dig selv. Derudover vil du vil føle en dybdeafspændende effekt, af selve hypnosetilstanden. En tilstand af fuldstændig afslappethed, som gør at du stille og rolig giver slip på de mange spændinger. Du lærer hvordan du igen kan finde ro og slappe af.
Hvem bliver ramt af stress?
Det gør alle aldre, det er ikke kun voksne! Faktisk viser undersøgelser at hver fjerde ung mellem 16 og 24 år føler sig stresset. De unge skal leve op til kravet om uddannelse, karriere og det sociale liv. Læs mere om unge og stress her.
Vi har også et begrænset antal gratis stressfri samtaler læs mere her